Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez!

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2020.07.31.


Szauna pozitív hatásai

A szauna 5 jótékony hatása

Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul megannyi jótékony hatása is van, most ezekből mutatunk be 5-öt nektek. Avagy...

2020.06.30.


5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

5 tipp, hogy igazán otthonossá tedd a lakásodat

A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!

2020.06.12.


5 tanács csapatépítő tréning szervezéséhez

5 tipp, hogy hatékony legyen a csapatépítő tréning!

Csapatépítő tréninget szervezel, és szeretnéd belőle kihozni a maximumot, hogy tényleg minden a lehető legjobban sikerüljön, és mindenki boldogan, csodás élmények, és új ismeretek birtokában, egy igazi csapat tagjaként térjen haza? Adunk 5 szuper tippet, amivel ez sikerülhet, avagy jöjjön 5 tanács, amivel...

2020.02.27.


3 legjobb csapatépítő kátékötlet

Céges csapatépítő? Adunk 3 játékötletet!

Egyre divatosabbak manapság a céges csapatépítők, de nem véletlenül, hiszen nem csak mindenki nagyon szereti őket, hanem egyébként rendkívül hatékonyak is tudnak lenni. Ha ti is éppen csapatépítő szervezése előtt álltok, akkor adnánk is néhány szuper ötletet, hogy mit csináljatok!

2020.02.14.


Egy kis kikapcsolódás neked is jár!

Egy kis kikapcsolódás neked is jár!

A mindennapok gondjai, a folyamatos teljesítési kényszer és a stressz mindenkit megvisel. Te sem bírod már tovább a pörgést és a folyamatos hajtást? Akkor állj meg egy kicsit, és töltődj fel egy wellness hétvége keretein belül, azt is mutatjuk hogyan!

2020.02.14.


Rossz lehelet

Rossz lehelet? Lehet, hogy ez a baj!

Rossz a leheleted? Sokan nem is tudják  mennyi minden állhat a rossz lehelet hátterében! Segítünk utánajárni, hogy ne legyen többé kellemetlen a szájszag.

2020.02.13.


Molett tavaszi ruhák 2020

3 tipp, hogy te legyél a legcsinosabb molettként tavasszal is

Végre elérkezett a várva-várt tavasz, ami egyet jelent azzal, hogy a ruhatárunkat teljesen lecseréljük. A szürke téli pulóverek helyét átveszik a lenge, és friss tavaszi ruhák. Adunk 3 tippet, hogy hogyan hozd ki a legtöbbet ebből az évszakból is molettként!

2020.01.15.


Legjobb Plus Size tavaszi ruhák 2020

Ezeket a tavaszi Plus Size ruhákat te is imádni fogod!

Lassan végre elérkezik a tavasz, és ezzel egy időben végre lecserélhetjük a nagykabátokat színes, vidám tavaszi ruhákra. Ugye ti is várjátok már, mert mi nagyon! Mutatjuk is, hogy milyen Plus Size ruhák lesznek a legtrendibbek idén!

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...

5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

Tovább


A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!