Menjünk túrázni a szabadba minél többet

Hirdetés
Hirdetés

Mit együnk túrázás után?


Túrázás

Aki nagyon szeret túrázni, gyalogolni, akár egész napon át, az tudja, hogy micsoda lelki és fizikai feltöltődést jelent egy hosszabb gyalogtúra. A tiszta levegőn tölteni az egész napot, ez több mint felemelő. 


Ha hosszabb túrára indulunk, akkor evidens, hogy viszünk magunkkal valami ennivalót, hiszen a gyaloglás alatt, főleg nehezebb terepen sok kalóriát égetünk el, amit pótolni kell. Érdemes ezért tápláló dolgokat magunkkal vinni, például magokat, például diót, mogyorót, pisztáciát, illetve energiaszeleteket. Ezek könnyen emészthetőek és gyorsan energiát tudunk nyerni belőlük. Azt ugye nem is kell említeni, hogy mindig legyen nálunk megfelelő mennyiségű folyadék – lehetőleg szénsavmentes ásványvíz, de semmiképpen sem cukros-, szénsavas üdítőital. 

Ha véget ért a túra, akkor azért érdemes valami tartalmasabb, meleg ételt is fogyasztani. Ha például Schliersee-ben túrázunk, akkor ajánljuk a Restaurant David nevű helyet, ahol igazán finom ételekkel és magyaros vendégszeretettel várnak bennünket. 

Szerző: Melinda Lantos

Ossza meg!

Vissza: A tanulási módszerek csak...
címkék:

Kommentek


Hirdetés
puskázás mesterfokon, puska készítés, puskázási módszerek

Tovább


Minden diák számára égető kérdés, hogy mitévő legyen, ha nem tudott felkészülni a vizsgájára/dolgozatára és nem sok van már a számonkérés időpontjáig. Nyilvánvaló, hogy nem célravezető, ha valaki folyamatosan puskázik,...

rendezvények

Tovább


A céges rendezvények sokfélék lehetnek, aszerint, hogy mi a céljuk, mit szeretnénk elérni az esemény megszervezésével. A teljesség igénye nélkül felsoroltuk a legfontosabbakat és leggyakrabban előfordulókat.